Over ons

Welkom op Dutchmobiel.nl. Dé website voor 100% onafhankelijk advies over mobiele telefoon abonnementen. Het kiezen van een geschikt abonnement, met een mooi toestel en afgestemd op jouw behoeften kan best een klus zijn. Wij helpen je graag! Bij mobiel-keuzehulp.nl kun je altijd terecht voor de meest actuele informatie over mobiele telefonie en (simonly) abonnementen.

Het is belangrijk om je goed te laten informeren over het abonnement dat je afsluit. Je zit er vaak enkele jaren aan vast, en de onderlinge verschillen aan prijs, verbruik en opties zijn groot. Er bestaat niet zoiets als dé beste provider of het beste abonnement. Het belangrijkste is dat je een abonnement kiest dat bij je past. En dan het liefst zo voordelig mogelijk natuurlijk. Wij kunnen jou hierbij helpen! Iedereen zou immers de mogelijkheid moeten hebben om een goed geïnformeerde keuze te maken.

Telefoon abonnementen vergelijken en afsluiten!

Je zoektocht begint met het kiezen van het type abonnement. Wil je er ook een gloednieuwe telefoon bij? Dan kies je voor combinatiepakket van een telefoon en een abonnement. Als jij je oude toestel wil behouden is een sim only abonnement een goede optie. Meer informatie over deze abonnementsvormen vind je onder de desbetreffende kopjes. Op onze site selecteer je ook makkelijk welk toestel je wil en bij welke provider. Wij sluiten zelf dus geen abonnementen af maar fungeren slechts als adviesorgaan en mediator.

Kortom, als je onafhankelijke hulp nodig hebt bij het kiezen van jouw abonnement ben je bij Dutchmobiel.nl aan het juiste adres!

Chat openen